Duunitori suosittelee
Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

JOB4ALL Oy on henkilöstöä eri aloille vuokraava uuden ajan henkilöstötalo. Kauttamme työllistytään pitkiin, sekä lyhyisiin työsuhteisiin asiakkaillemme pk-seudun alueella.

Haemme asiakkaallemme iv-kanavien puhdistajalle apumiestä pääasiassa pk-seudulla tapahtuvaan työhön. Työnhakijalla hyvä olla valmius myös epäsäännölliseen ennalta sovittuun reissutyöhön.

Työ käsittää iv-kanavien puhdistusta, kanavien kuvauksia, laite säätöjä-korjauksia, venttiilien säätöjä jne alaan liittyviä töitä.

Työssä käytettävät työkalut ja asiakkaan menetelmät, sekä raportoinnin helppous ovat Suomen huipputasoa helpottaen myös työntekijän arkea ja työskentelyä.

Hakijalta odotamme;

-Aiempi kokemusta rakennus alalta eduksi
-B-ajokorttia
-Oma alotteisuutta, reipasta mieltä sekä asiakaspalvelutaitoa

Hakemukset osoitteeseen: hakemukset@job4all.fi tai numeroon 0505232992

Työnantaja: JOB4ALL OY Sijainti: 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: hakemukset@job4all.fi sekä 0505232992 Hakemukset: hakemukset@job4all.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01300 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmastointipuhdistajan apumies, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut JOB4ALL OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa , osoitteessa 01300 VANTAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa