Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme vakavaraiselle asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle ammattitaitoisia ilmastointiasentajia. Työkohteet ovat sekä kerrostalo, että halli kohteita. Otamme haussa huomioon sekä nuoret tulevaisuuden tekijät että kokeneemmat ammattimiehet.

Hakijoilta edellytämme:

- jo hankittua kokemusta ilmastointiasentajan työstä tai alan koulutusta
- oikeaa asennetta
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- oman auton käyttömahdollisuus eduksi


Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi/ansioluettelosi PIKAISESTI hakulomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@innolinkstaff.fi (otsikolla "Ilmastointiasentaja Tampere")

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Mikko Niinikoskelta numerosta: 045-329 7919 tai sähköpostitse osoitteesta: mikko.niinikoski@innolinkstaff.fi.

Web-osoite: http://www.innolink.fi/staff Työnantaja: Innolink Staff Oy Sijainti: 33210 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: hakemukset@innolink.fi Hakemukset: https://innolinkstaff.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=459 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 20:10 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33210 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ilmastointiasentaja, Tampere, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33210 - Tampere , osoitteessa 33210 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa