Duunitori suosittelee
Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiön toiminnassa pidetään tärkeänä vanhusten kunnioittamista ja yksilöllistä kohtaamista. Jokaisella on oikeus toteuttaa omannäköistään elämää. Teemme työtä kunkin asukkaan elämäntilanne huomioiden ja yksilöllisiä voimavaroja tukien, vierellä kulkien. Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaiseksi keittiöapulaista Maunulan Helander-kodin keittiöön. Työ alkaa 12.12.2016 ja kestää 20.10.2017 asti. Työtehtäviin kuuluvat keittiön avustavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö Y-tunnus 0116461-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus