Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiön toiminnassa pidetään tärkeänä vanhusten kunnioittamista ja yksilöllistä kohtaamista. Jokaisella on oikeus toteuttaa omannäköistään elämää. Teemme työtä kunkin asukkaan elämäntilanne huomioiden ja yksilöllisiä voimavaroja tukien, vierellä kulkien. Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaiseksi keittiöapulaista Maunulan Helander-kodin keittiöön. Työ alkaa 12.12.2016 ja kestää 20.10.2017 asti. Työtehtäviin kuuluvat keittiön avustavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö Y-tunnus 0116461-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus