Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiön toiminnassa pidetään tärkeänä vanhusten kunnioittamista ja yksilöllistä kohtaamista. Jokaisella on oikeus toteuttaa omannäköistään elämää. Teemme työtä kunkin asukkaan elämäntilanne huomioiden ja yksilöllisiä voimavaroja tukien, vierellä kulkien.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaiseksi keittiöapulaista Maunulan Helander-kodin keittiöön. Työ alkaa 12.12.2016 ja kestää 20.10.2017 asti. Työtehtäviin kuuluvat keittiön avustavat tehtävät, leipominen sekä salityöskentely. Edellytämme keittiöalan koulutusta, aikaisempaa keittiöalan kokemusta sekä hyvää Suomen kielen taitoa. Arvostamme asiakasystävällisyyttä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme edullisen työpaikkaruokailun, virikesetelin ja perehdytyksen.

Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.ilmarihelanderinvanhustensaatio.fi Työnantaja: Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö Sijainti: Suursuontie 29, 00630 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 12.12.2016, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Palvelutalon johtaja Helena Soilas, puh. 050-5907 539, helena.soilas@helander-kodit.fi Hakemukset: helena.soilas@helander-kodit.fi tai osoitteella Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö, Helena Soilas, Suursuontie 29, 00630 Helsinki Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suursuontie 29, 00630 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö Y-tunnus 0116461-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Suursuontie 29, 00630 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa