Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kunnassamme on avoinna VASTAAVAN KOULUKURAATTORIN VAKINAINEN VIRKA 1.2.2017 LUKIEN Vastaava koulukuraattori työskentelee tällä hetkellä esi- ja perusopetusikäisten lasten parissa, mutta myös lukiolaiset voivat sisältyä kohderyhmään. Kuraattorin tehtävänä on tukea, ohjata ja auttaa oppilasta koulunkäynnissä sekä muussa hänen ikäänsä liittyvässä kokonaiskehityksessä. Lisäksi kuraattori tukee oppilaan huoltajia sekä opettajia ja koko kouluyhteisöä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Ilmajoki sosiaalityö Ilmajoki kunta-alan työpaikat sosiaalityö Ilmajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ilmajoen kunta Y-tunnus 0178008-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava koulukuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Ilmajoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60800 - Ilmajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus