Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kunnassamme on avoinna

VASTAAVAN KOULUKURAATTORIN VAKINAINEN VIRKA 1.2.2017 LUKIEN

Vastaava koulukuraattori työskentelee tällä hetkellä esi- ja perusopetusikäisten lasten parissa, mutta myös lukiolaiset voivat sisältyä kohderyhmään. Kuraattorin tehtävänä on tukea, ohjata ja auttaa oppilasta koulunkäynnissä sekä muussa hänen ikäänsä liittyvässä kokonaiskehityksessä. Lisäksi kuraattori tukee oppilaan huoltajia sekä opettajia ja koko kouluyhteisöä koulun kasvatustehtävässä. Kuraattori toimii myös alansa asiantuntijana opiskeluhuolto- ja monialaisissa asiantuntijaryhmissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6§:n mukainen kelpoisuus. Työ edellyttää laaja-alaista lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta sekä hyvää yhteistyökykyä. Koulumaailman tuntemus sekä kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä tai koulukuraattorityöstä katsotaan eduksi. Vastaavan kuraattorin työtä ohjaavat laissa määritellyt yksilöllisen ja yhteisöllisen oppilas- ja opiskelijahuollon tavoitteet. (Laki oppilas- ja opiskelijahuollosta 2013, §2 - §7)

Vastaavan koulukuraattorin työhuone sijaitsee tällä hetkellä Jaakko Ilkan yläkoulussa. Kunnan toisen koulukuraattorin työhuone on lukiolla. Virkaan valitun toivotaan aloittavan viransijaisena sopimuksen mukaan ennen virkasuhteen alkua.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Hinnoittelutunnus on 040SOS04A. Tehtäväkohtainen palkka on 2 693,39 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan mahdollisesta työkokemuksesta enintään kahdeksan prosentin lisä. Koulukuraattorin säännllinen työaika on tällä hetkellä 37 tuntia viikossa.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 117515). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan mahdollisilta haastateltavilta ja niistä tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Web-osoite: http://www.ilmajoki.fi Työnantaja: Ilmajoen kunta Sijainti: 60800 ILMAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.02.2017, 1.2.2017 Yhteystiedot: Sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen, puh. 044-4191 280 tai kirsi.kinnunen@ilmajoki.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/117515/fi_FI Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 10:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60800 ILMAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Ilmajoen kunta Y-tunnus 0178008-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava koulukuraattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Ilmajoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60800 - Ilmajoki , osoitteessa 60800 ILMAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa