Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lastentarhanopettajan sijaisuudet, Ilmajoen kunta.

Ilmajoen kunnassa on haettavana 31.10.2016 klo 12 mennessä lastentarhanopettajan toimien sijaisuuksia:

3 lastentarhanopettajaa määräaikaisiin työsuhteisiin (virka- ja äitiysvapaiden sijaisuuksia) Ahonkylän alueen päiväkoteihin. Yhteen tehtävään kuuluu esiopetus.

Lastentarhanopettajan tehtäviin kuuluu lasten opetus-, kasvatus- ja hoitotehtävät. Pidämme tärkeänä luovaa ja lapsia osallistavaa työskentelyotetta sekä innostunutta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Lastentarhanopettajan tehtävään on kelpoisuusvaatimuksena vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa sosionomi, amk, johon sisältyy varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet 60 opintopisteen opinnot.

Valitun tulee esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valintapäätöksen tiedoksisaannista. Palkka on KVTES:n mukainen.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (118697). Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja keskeiset työtodistukset. Hakemus ja todistusjäljennökset voidaan toimittaa myös postitse osoitteeseen: Ilmajoen kunta, Varhaiskasvatusjohtaja, PL 23, 60801 Ilmajoki.

Web-osoite: http://www.ilmajoki.fi Työnantaja: Ilmajoen kunta Sijainti: Ilmajoki, 60800 ILMAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Marraskuulla Yhteystiedot: Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Saija Keski-Heikkilä sähköpostitse saija.keski-heikkila@ilmajoki.fi puh 044-4191 714 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118697/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ilmajoki, 60800 ILMAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Ilmajoen kunta Y-tunnus 0178008-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ilmajoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ilmajoki , osoitteessa Ilmajoki, 60800 ILMAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa