Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lakeuden Jätelautakunta hoitaa jätelain (646/2011) mukaiset jätehuollon järjestämisen viranomaistehtävät toimialueellaan, joka kattaa 8 Etelä-Pohjanmaan kuntaa sekä Kihniön kunnan. Ilmajoki toimii lautakunnan vastuukuntana.

Jätelautakunnan jätelain mukaisia perustehtäviä ovat mm. jätehuoltomääräysten ja jätetaksan hyväksyminen, jätteenkuljetusjärjestelmästä, jätehuollon palvelutasosta päättäminen ja jätemaksuja koskevien muistutusten käsittely. Jätehuoltoviranomainen vastaa jätteen kuljetuksien rekisteristä.

Jäteasiamies vastaa jätelautakunnan toiminnasta apunaan toimistosihteeri.

Tehtäviin kuuluu jätelautakunnan esittelijänä toimiminen. Jäteasiamies vastaa toiminnan sisäisestä järjestämisestä ja jätehuoltoviranomaistoiminnan kehittämisestä (mm. tavoitteiden asettaminen ja toteutuminen, talouden suunnittelu ja seuranta, ulkoinen viestintä). Hän vastaa jätehuollon viranomaispäätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta, jätehuoltoon liittyvistä kehittämis- ja seurantatehtävistä, sidosryhmäyhteistyöstä sekä toteuttaa lautakunnan hänelle delegoimia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja voimassaoleva henkilöauton B-ajokortti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä johtamistaitoja, erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Tehtävän hoidossa on eduksi hyvä jätelainsäädännön tuntemus ja hallinta sekä työkokemus alan asiantuntijatehtävistä. Paineensietokyky sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat viran hoidossa. Tehtävä on määräaikainen viransijaisuus 5.12.2016 - 12.11.2017.

Web-osoite: http://www.ilmajoki.fi Työnantaja: Ilmajoen kunta Sijainti: Ilkantie 17, 60800 ILMAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 05.12.2016, 5.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa jäteasiamies Jenni Laitila, p. 044-4191 879 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ilkantie 17, 60800 ILMAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Ilmajoen kunta Y-tunnus 0178008-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteasiamiehen viransijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Ilmajoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ilmajoki , osoitteessa Ilkantie 17, 60800 ILMAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa