Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Il Birrificio on keväällä 2015 perustettu Helsingin keskustassa toimiva ravintola ja pienpanimo. Birrissä kokit, baristat, panimovastaava ja cervesariot tekevät yhteistyötä tarjotakseen vierailleen hyvää juomaa ja ruokaa, rennolla meiningillä.

Arkisin tarjoamme viikoittain vaihtuvan lounaslistan. Iltamenu rakentuu paikan päällä valmistetuista makkaroista ja bistroklassikoista. Paikan päällä pantua olutta on kerralla hanassa tarjolla neljä erilaista. Huolella valmistetun kahvin kanssa voi nauttia talon omia makeita vitriinistä ja täytettyjä leipiä. Sekä kahviin, olueen että ruokaan suhtaudutaan intohimolla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja toimintaamme.

Haemme nyt lisäystä tiimiimme salin puolelle apulaisravintolapäällikön rooliin. Et ole välttämättä toiminut kyseisessä roolissa aikaisemmin mutta olet intoa ja ideoita täynnä ja valmis oppimaan ja kasvamaan yhdessä yrityksen kanssa. Tulevalta apulaisravintolapäälliköltä edellytetään positiivista asennetta, huolellisuutta ja ahkeruutta. Olet nuorekas ja kunnianhimoinen. Nautit asiakaspalvelusta etkä pelkää laittaa itseäsi likoon. Olet luova ja kekseliäs, rakastat hyvää ruokaa ja juomaa ja olet valmis oppimaan sekä oluesta että kahvista kaiken. Sinulle on tärkeää että jokainen asiakas kohdellaan vieraana, joka toivotetaan tervetulleeksi kuten omaan kotiisi. Olet tiimipelaaja ja viihdyt kiireisessä työympäristössä. Lisäksi olet joustava ja omaat tietenkin hyvän pelisilmän.

Il Birrificio on keväällä 2015 perustettu Helsingin keskustassa toimiva ravintola ja pienpanimo. Birrissä kokit, panimovastaava, cervesariot ja baristat tekevät yhteistyötä tarjotakseen vieraillemme hyvää juomaa ja ruokaa, rennolla meiningillä. Arkisin tarjoamme viikoittain vaihtuvan lounaslistan ja viikonloppuisin brunssia. Iltamenu rakentuu talon makkaroista ja bistroklassikoista. Paikan päällä pantua olutta on kerralla hanassa tarjolla neljä erilaista. Sekä kahviin, olueen että ruokaan suhtaudutaan intohimolla ja pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme ja toimintaamme.

Haemme nyt ravintolapäällikköä tiimiimme. Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan toiminnasta ja taloudellisesta tuloksesta. Johdat noin kymmenen työntekijän tiimiä, koostuen sali-, keittiö- ja panimotyöntekijöistä. Vastaat rekrytoinnista ja koulutuksesta. Työtehtäviisi kuuluu myös suorittavaa työtä salin puolella osana tiimiä. Tukenasi toimii keittiöpäällikkö ja kaksi vuorovastaavaa salin puolella. Tiimi on kokenut ja tiivis. Raportoit suoraan yrittäjille.

Tarjoamme
mielenkiintoisen ja haasteellisen esimiestehtävän
tilaisuuden tulla mukaan kehittämään omanlaista konseptia keskeisellä sijainnilla
positiivisen ja innokkaan työympäristön
vastuullisen ja yrittäjähenkisen esimiesroolin

Tulevalta esimieheltä edellytetään
positiivista asennetta, huolellisuutta ja ahkeruutta
olet omatoiminen ja monitaitoinen
nautit vastuunottamisesta ja viihdyt kiireisessä työympäristössä
olet tiimipelaaja ja omaat hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
sinulla on laaja kokemus ravintola-alalta ja olet toiminut vastuutehtävissä
sitoutumiskykyä yritystä kohtaan ja jatkuvaa halua kehittää sekä yritystä että itseään

Hygienia- ja anniskelupassi ovat välttämättömät, kokemus konseptien luomisesta ja markkinoinnista sekä kielitaidot katsotaan eduksi.

Oletko etsimämme henkilö? Laita vapaamuotoinen hakemus VIDEON MUODOSSA ja CV osoitteeseen rekry@ilbirri.fi.

Mahdollisiin kysymyksiin vastataan sähköpostitse.

Web-osoite: http://ilbirri.fi Työnantaja: Il Birri Oy Sijainti: Fredrikinkatu 22, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: marras-joulukuussa Yhteystiedot: rekry@ilbirri.fi Hakemukset: rekry@ilbirri.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fredrikinkatu 22, 00120 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Il Birri Oy Y-tunnus 2361085-6 Toimiala Kahvila-ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 402 000 € 71 %

Liiketoiminnan tulos

-16 000 € 0 %

Liikevoitto-%

-1 % -1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Il Birri Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Fredrikinkatu 22, 00120 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa