Duunitori suosittelee
IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Il Birrificio on keväällä 2015 perustettu Helsingin keskustassa toimiva ravintola ja pienpanimo. Birrissä kokit, panimovastaava, cervesariot ja baristat tekevät yhteistyötä tarjotakseen vieraillemme hyvää juomaa ja ruokaa, rennolla meiningillä. Arkisin tarjoamme viikoittain vaihtuvan lounaslistan ja viikonloppuisin brunssia. Iltamenu rakentuu talon makkaroista ja bistroklassikoista. Paikan päällä pantua olutta on kerralla hanassa tarjolla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Il Birri Oy Y-tunnus 2361085-6 Toimiala Kahvila-ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Il Birri Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus