Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeen alueelle ahkeria ikkunanpesijää. Määräaikaiset työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alustavasti kolme kuukautta. Etsimme tekijöitä myös pikaisesti alkaviin keikkasuhteisiin.

Onhan sinulla kokemusta ikkunanpesusta? Löytyyhän taskustasi työturvallisuuskortti? Onhan työotteesi reipas, motivoitunut ja oma-aloitteinen?

Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Antti Ruokonen, puh. 044 777 5100, antti.ruokonen@hpheimo.fi.

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 15101 LAHTI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=4891 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15101 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ikkunanpesijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15101 - Lahti , osoitteessa 15101 LAHTI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa