Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Keittiöpäällikkö, O'Learys Bakers, Helsinki

O'Learys / co Restel

Helsinki

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Vantaan tavarataloon positiivista ja energistä IKEA Food vuorovastaavaa 30h/vko, määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2017 asti TEHTÄVÄKUVAUS Vuorovastaavana johdat omalla esimerkilläsi ja kehität myyntiä, asiakaspalvelua ja osaston toimintaa yhdessä osaston henkilökunnan ja esimiesten kanssa. Toimit suurimman osan työajastasi ravintolan eri työpisteillä. Kuuntelet, autat ja ohjaat niin asiakkaita kuin työntekijöitäkin. TEHTÄVIISI KUULUU Operatiivinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ikea Oy Y-tunnus 2149172-6 Toimiala Huonekalujen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut IKEA Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus