Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Tampereen tavaratalon logistiikkaosastolle ammattitaitoista ja ahkeraa LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ Osa-aikaiseen (10h/vko) ja vakituiseen työsuhteeseen. TEHTÄVÄKUVAUS Logistiikkatyöntekijä on mukana päivittäisessä tavarantäyttöprosessissa ennen tavaratalon aukeamista. Sujuvan tavaravirran varmistamiseksi tässä tehtävässä on pystyttävä toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti, jotta tuotteet saadaan asianmukaisesti asiakkaan saataville. TYÖTEHTÄVIISI KUULUU Tuotteiden käsittely oikeille myyntipaikoille tavaratalossa oikeita välineitä turvallisesti ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Tampere muut logistiikka-alan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ikea Oy Y-tunnus 2149172-6 Toimiala Huonekalujen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut IKEA Oy, Tampere. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus