Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Etsimme Tampereen tavaratalon logistiikkaosastolle ammattitaitoista ja ahkeraa

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Osa-aikaiseen (10h/vko) ja vakituiseen työsuhteeseen.

TEHTÄVÄKUVAUS
Logistiikkatyöntekijä on mukana päivittäisessä tavarantäyttöprosessissa ennen tavaratalon aukeamista. Sujuvan tavaravirran varmistamiseksi tässä tehtävässä on pystyttävä toimimaan tehokkaasti ja turvallisesti, jotta tuotteet saadaan asianmukaisesti asiakkaan saataville.

TYÖTEHTÄVIISI KUULUU
Tuotteiden käsittely oikeille myyntipaikoille tavaratalossa oikeita välineitä turvallisesti ja tehokkaasti käyttäen ja tuotteiden hävikkiä ja työvälineiden vaurioitumista minimoiden.
Varmistaa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa, että myyntipaikat on täytetty asianmukaisesti ennen tavaratalon aukeamista.
Parantaa asiakkaiden ostoskokemusta yhdessä muiden työntekijöiden kanssa myynnin lisäämiseksi.
Työskennellä sovittujen prosessien, työskentelytapojen ja rutiinien mukaisesti, mukaanlukien IT-järjestelmät ja -tekniikat.

Tarjoamme kiehtovan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä, joka on maailman johtava kodinsisustuksen asiantuntija. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä yhdessä kanssamme.

Web-osoite: http://www.ikea.com Työnantaja: IKEA Oy, Tampere Sijainti: Leppästensuonkatu 4, 33840 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: www.ikea.fi/tyopaikat Hakemukset: http://www.ikea.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leppästensuonkatu 4, 33840 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Ikea Oy Y-tunnus 2149172-6 Toimiala Huonekalujen vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

330 169 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

15 703 000 € 107 %

Henkilöstö

1 451 -10

Liikevoitto-%

5 % 150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut IKEA Oy, Tampere. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Leppästensuonkatu 4, 33840 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa