Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Koodareita Oulun parhaille ohjelmistoalan yrityksille

Adecco Finland

Finland

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

B2B-asiakashankkija

Suomen Perintätoimisto Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistönhoitaja, IKEA Vantaa 37,5h/vko, määräaikaisuus 31.7.2017 asti Etsimme kiinteistönhoitajaa jonka työ sisältää vaihtelevia kiinteistönhoidon sekä ylläpidon tehtäviä ja IKEA Vantaan ulkoalueiden kunnossapitoa. Osallistut talomme energiatehokkuuden varmistamiseen sekä kiinteistönhoidon projektien suunnitteluun, toteutukseen sekä urakoitsijoiden ohjeistukseen projektien aikana. Tulet toimimaan osana upeaa tiimiä, joissa toimenkuvat ovat vaihtelevia mutta nautimme yhteistyöstä. Tehtäviisi kuuluu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ikea Oy Y-tunnus 2149172-6 Toimiala Huonekalujen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut IKEA Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01200 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus