Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Iitin kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi perhepäivähoitajan määräaikaisia toimia ajalle 2.1.-30.6.2017. Haemme omassa kodissaan työskenteleviä perhepäivähoitajia Iitin kunnan varhaiskasvatukseen. Perhepäivähoitajan työtehtäviin kuuluu hoitopäivän aikana lasten kasvatuksen, kehityksen ja oppimisen tukeminen sekä muut lasten perustarpeisiin liittyvät tehtävät. Perhepäivähoitaja toimii yhteistyössä alueen muiden perhepäivähoitajien ja ryhmäperhepäiväkodin kanssa. Työ edellyttää kokemusta lasten kanssa työskentelystä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Iitti määräaikainen Iitti lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen Iitti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Iitin kunta Y-tunnus 0158766-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhepäivähoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Iitin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iitti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa