Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

IITIN KUNNAN SIVISTYSPALVELUISSA on haettavana KIRJASTONHOITAJAN TOIMI Iitin kunnankirjastossa toimii pääkirjaston lisäksi kirjastoauto. Iitin kunnankirjasto kuuluu Kymenlaakson kirjastojen yhteiseen tietojärjestelmään Kyytiin. Kirjastossa on käytössä Koha-kirjastojärjestelmä. Kirjastonhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on toimeen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Iitti museo- ja kirjastoalan tehtävät Iitti tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät Iitti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Iitin kunta Y-tunnus 0158766-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastonhoitaja, yleiskirjasto, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Iitin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iitti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus