Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

IITIN KUNNAN SIVISTYSPALVELUISSA on haettavana KIRJASTONHOITAJAN TOIMI Iitin kunnankirjastossa toimii pääkirjaston lisäksi kirjastoauto. Iitin kunnankirjasto kuuluu Kymenlaakson kirjastojen yhteiseen tietojärjestelmään Kyytiin. Kirjastossa on käytössä Koha-kirjastojärjestelmä. Kirjastonhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on toimeen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Iitti museo- ja kirjastoalan tehtävät Iitti tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Iitin kunta Y-tunnus 0158766-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastonhoitaja, yleiskirjasto, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Iitin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iitti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus