Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

IITIN KUNNAN SIVISTYSPALVELUISSA on haettavana KIRJASTONHOITAJAN TOIMI Iitin kunnankirjastossa toimii pääkirjaston lisäksi kirjastoauto. Iitin kunnankirjasto kuuluu Kymenlaakson kirjastojen yhteiseen tietojärjestelmään Kyytiin. Kirjastossa on käytössä Koha-kirjastojärjestelmä. Kirjastonhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on toimeen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Iitti museo- ja kirjastoalan tehtävät Iitti tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Iitin kunta Y-tunnus 0158766-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastonhoitaja, yleiskirjasto, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Iitin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iitti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus