Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

IITIN KUNNAN SIVISTYSPALVELUISSA on haettavana

KIRJASTONHOITAJAN TOIMI

Iitin kunnankirjastossa toimii pääkirjaston lisäksi kirjastoauto. Iitin kunnankirjasto kuuluu Kymenlaakson kirjastojen yhteiseen tietojärjestelmään Kyytiin. Kirjastossa on käytössä Koha-kirjastojärjestelmä.

Kirjastonhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on toimeen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.
(Valtioneuvoston asetus kirjastoista 406/2013 § 4).

Asiakaspalvelutyön lisäksi kirjastonhoitaja vastaa Iitin kirjaston lasten ja nuorten kirjastotyöstä ja osasta kirjasto-kulttuuripalveluiden hallinnollisia tehtäviä. Odotamme hakijalta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kirjallisuudentuntemusta ja pedagogisia opintoja.

Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää ilta- ja lauantaityövuoroja. Viikkotyöaika on 36,25h, palkkaus KVTES:n mukaan.

Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua vaalipäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Täytettävän toimen valinnassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa

Web-osoite: http://www.iitti.fi Työnantaja: Iitin kunta Sijainti: Kausansaarentie 3, 47400 KAUSALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa vt. sivistystoimenjohtaja Niina Honko, 040 4833732, email: niina.honko@iitti.fi Hakemukset: Hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset ja nimikirjanote tai ansioluettelo, on toimitettava Iitin koulutoimistoon osoitteella PL 32, 47401 Kausala tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.iitinkunta@iitti.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kausansaarentie 3, 47400 KAUSALA

Yritystiedot

Toiminimi Iitin kunta Y-tunnus 0158766-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjastonhoitaja, yleiskirjasto, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Iitin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iitti , osoitteessa Kausansaarentie 3, 47400 KAUSALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa