Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme palvelukseen TEHDASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä toiminnan kehittäjä, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin. Koet matalassa organisaatiossa työskentelyn mielekkääksi etkä pelkää kääriä hihojasi. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja asioiden läpivientikyky. Tarjoamme sinulle positiivisen työilmapiirin lisäksi monipuolisen, haasteellisen, sekä vastuullisen ja itsenäisen työn. Toimenkuva muodostuu pääosin tuotannon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Iisalmi päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Iisalmen Sahat Oy Y-tunnus 2126386-2 Toimiala Puun sahaus, höyläys ja kyllästys

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tehdaspalvelupäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Iisalmen Sahat Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus