Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Haemme sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan/lehtorin ja erityisopettajan/erityisluokanopettajan lyhyisiin sijaisuuksiin perus- ja lukio-opetuksen kouluihin. Määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla sekä kaupungin internet-sivuilla.

Voit ilmoittautua sijaiseksi täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut.

Sijaiseksi voidaan ottaa myös ilman kelpoisuutta oleva henkilö.

Iisalmi 23.9.2016 Sivistystoimenjohtaja

Web-osoite: http://www.iisalmi.fi Työnantaja: Iisalmen kaupunki Sijainti: Riistakatu 13, 74100 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 26.09.2016, tarpeen mukaan Yhteystiedot: Koulujen rehtorit ja sivistystoimenjohtaja Kirsi-Tiina Ikonen, kirsi-tiina.ikonen@iisalmi.fi, sähköisen lomakkeen täyttämiseen liittyvissä ongelmissa puh. 040 543 4921 Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 30.12.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Riistakatu 13, 74100 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi Iisalmen kaupunki Y-tunnus 9086071-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet Iisalmessa, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Iisalmen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Riistakatu 13, 74100 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa