Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VARAOSAMYYJÄ Autosompa on 52-vuotias vakavarainen, perinteikäs autotalo Iisalmessa. Toimimme myös täyden palvelun rengas- ja vannekauppana edustaen vannetukku.fi Oy:n kaikkia tuotteita. Haemme joukkoomme VARAOSAMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijoilta jotakin aikaisempaa myynti-, asiakaspalvelu- tai autonasentajakokemusta ja tupakoimattomuutta. Pyydämme kertomaan hakemuksessasi työkokemuksestasi sekä palkkatoiveesi. Tarjoamme huipputuotteet ja nuorekkaan, ammattitaitoisen työtiimin. Mikäli olet kiinnostunut, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Iisalmi myyjät ja kassahenkilöt Iisalmi myyntialan tehtävät Iisalmi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Iisalmen Autosompa Oy Y-tunnus 2496406-6 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varaosamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Iisalmen Autosompa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa