Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme etsivää nuorisotyöntekijää Ii-instituutti -liikelaitoksen nuorisotyönyksikköön. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2017 saakka. (Työsuhteen jatko riippuu mahdollisesta hankerahoituksesta) Hakijalta edellytämme soveltuvaa nuoriso-, sosiaali- tai terveysalan koulutusta (AMK, alempi korkeakoulu- tai opistotason tutkinto). Lisäksi edellytämme vankkaa kokemusta nuorten kanssa työskentelystä, hyviä sosiaalisia taitoja ja itsenäistä työotetta. Etsivän nuorisotyön tarkoituksena on auttaa niitä alle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Ii muut henkilö- ja kotipalvelut Ii poliisiala Ii määräaikainen Ii lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö muut henkilö- ja kotipalvelut poliisiala määräaikainen Ii .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Iin kunta Y-tunnus 2054621-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsivä nuorisotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Iin kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ii . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus