Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Idea Studio Oy on myyjien rekrytointiin ja valmentamiseen keskittynyt yritys. Haemme asiakasyrityksellemme myyjää hoitamaan asiakasprojekteja. Asiakasyrityksemme tekee remontit avaimet käteen -periaatteella. Yrityksen tärkeimpänä periaatteena on erityisen hyvä asiakapalvelu ja asiakaskokemus. Yritys on vahvalla kasvu-uralla ja laajentaa toimintaansa Päijät- ja Kanta-Hämeeseen. Myyntityö on palvelevaa asiantuntijatyötä. Työssä kartoitat asiakkaiden tarpeita sekä tuotat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyntialan tehtävät Lahti myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Idea Studio Oy Y-tunnus 1836829-2 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Kummeli

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Idea Studio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus