Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laavu Solutions on oululainen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys, joka etsii uusia ICT-ratkaisukehittäjiä. Hakemallamme henkilöllä tulee olla C#- ja JavaScript-osaaminen, mutta koodausguru ei tarvitse olla! Perusosaaminen yhdistettynä oppimishaluun on se, mitä etsimme. Suurin osa asiakasprojekteista toteutetaan M-Files ratkaisualustaa hyödyntäen, jonka käyttöön koulutamme jokaisen uuden työntekijämme. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Pekka Korpelaan ja katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-ratkaisukehittäjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Laavu Solutions Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus