Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Banner Laavu Solutions Oy

Työpaikkakuvaus

Laavu Solutions on oululainen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys, joka etsii uusia ICT-ratkaisukehittäjiä. Hakemallamme henkilöllä tulee olla C#- ja JavaScript-osaaminen, mutta koodausguru ei tarvitse olla! Perusosaaminen yhdistettynä oppimishaluun on se, mitä etsimme. Suurin osa asiakasprojekteista toteutetaan M-Files ratkaisualustaa hyödyntäen, jonka käyttöön koulutamme jokaisen uuden työntekijämme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Pekka Korpelaan ja katsotaan olisitko sopiva henkilö tiimiimme. Tarjoamme kaikille hakemusten perusteella haastatteluihin päässeille henkilöille maistuvan burgerilounaan toimistomme alakerrassa sijaitsevassa Cafe Roosterissa!

MITÄ HAEMME? - Ohjelmoijia, joilla on C# ja JavaScript osaamista. Olet oppimishaluinen ja laadukas tekeminen kuvastaa tapaasi tehdä töitä.

MITÄ TARJOAMME? - Olemme kasvava oululainen yritys ja tarjoamme työpaikkaa osaavassa ja hyväntuulisessa työympäristössä!

MILLOIN? - Täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnantaja: Laavu Solutions Oy Sijainti: Torikatu 26, Oulu, Suomi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torikatu 26, Oulu, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-ratkaisukehittäjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Laavu Solutions Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Torikatu 26, Oulu, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa