Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme yritysmyyjää ICT-palveluiden pariin. Kiinnostaako sinua hyödyntää ICT-osaamistasi ja ratkaisumyyntikokemustasi monipuolisten sähköisten palveluiden asiantuntijana? ICT-myyjän tehtävässä tulet työskentelemään mm. IT-tukipalveluiden ja WLAN-verkon, älykkäiden palveluautomaattien, infonäyttöjen, sähköisen kulunhallinnan sekä kameravalvonnan moniosaajana. Tehtävänäsi on myydä näitä erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Jotta onnistut tehtävässäsi hyvin, sinulla on kykyä innovatiiviseen ajatteluun ja ideointiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Get Up Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus