Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme yritysmyyjää ICT-palveluiden pariin. Kiinnostaako sinua hyödyntää ICT-osaamistasi ja ratkaisumyyntikokemustasi monipuolisten sähköisten palveluiden asiantuntijana? ICT-myyjän tehtävässä tulet työskentelemään mm. IT-tukipalveluiden ja WLAN-verkon, älykkäiden palveluautomaattien, infonäyttöjen, sähköisen kulunhallinnan sekä kameravalvonnan moniosaajana. Tehtävänäsi on myydä näitä erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Jotta onnistut tehtävässäsi hyvin, sinulla on kykyä innovatiiviseen ajatteluun ja ideointiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Get Up Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus