Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme yritysmyyjää ICT-palveluiden pariin. Kiinnostaako sinua hyödyntää ICT-osaamistasi ja ratkaisumyyntikokemustasi monipuolisten sähköisten palveluiden asiantuntijana? ICT-myyjän tehtävässä tulet työskentelemään mm. IT-tukipalveluiden ja WLAN-verkon, älykkäiden palveluautomaattien, infonäyttöjen, sähköisen kulunhallinnan sekä kameravalvonnan moniosaajana. Tehtävänäsi on myydä näitä erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Jotta onnistut tehtävässäsi hyvin, sinulla on kykyä innovatiiviseen ajatteluun ja ideointiin rakentaa asiakkaalle kokonaisvaltaisesti häntä palveleva ratkaisu. Pystyt hyvin hallitsemaan monta erilaista myyntiprojektia samanaikaisesti. Työsuhteen alussa tulet saamaan intensiivisen työssä tapahtuvan ratkaisumyynninvalmennuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Menestyminen ja viihtyminen tässä tehtävässä edellyttää:
- aktiivista myyntiä uusille ja olemassa oleville asiakkaille
- ymmärrystä ICT-ratkaisuista ja Office-ohjelmista
- järjestelmällistä ja tavoitteellista otetta myyntityöhön
- projektinhallintataitoja
- oman auton käyttöä (asiakkaat tulevat olemaan pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla)

Lähetä hakemus ja kysy lisätietoja päämiehestä, tulevasta työnkuvasta ja valmennuksen sisällöstä Get Up Consultingilta: Heli Saario p. 045 8800343 ja heli.saario@getupconsulting.fi.

Haku on voimassa sunnuntaihin 6.11.2016 asti.

Web-osoite: http://getupconsulting.fi/ Työnantaja: Get Up Consulting Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Heli Saario, Puh: 0458800343, heli.saario@getupconsulting.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Get Up Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa