Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan ammattitaitoista, asiakaspalveluhenkilstä ICT-asentajaa vakituiseen työhän.

Tehtäviisi kuuluu tietokoneiden, oheislaitteiden ja muiden tietoteknisten laitteiden asennus, huolto ja ylläpitotehtävät. Olet toiminut aiemmin vastaavissa tehtävissä muutamia vuosia.

Asiakaspalvelutyössäsi olet ulospäinsuuntautunut ja osaat viestiä selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Koska osa tehtävistä edellyttää liikkumista, sinulla on ajokortti ja oma auto käytettävissäsi.

Web-osoite: http://www.ict-yrityspalvelut.fi Työnantaja: ICT-Yrityspalvelut Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan hakijan löydyttyä Yhteystiedot: SUUTARINEN PERTTI, Puh: 040-5041953, pertti.suutarinen@ict-yrityspalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ICT-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut ICT-Yrityspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa