Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pirkanmaalle nuohoojan ammattitutkinnon suorittanutta ja/tai nuohoojan oppisopimuskoulutuksesta kiinnostunutta henkilöä. Toivomme ajokorttia, perustietokonetaitojen hallintaa, hyvämaineista taustaa ja oma-aloitteista otetta työhön. IV-alan koulutus/ työkokemus eduksi. Valitettavasti emme pysty vastaamaan puhelimitse tuleviin tiedusteluihin. Hakemukset osoitteeseen: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja nuohousala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi IAQ Finland Oy Y-tunnus 2165938-1 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet Suomen Sisäilmamestarit, Helsingin Sisäilmamestarit, Suomen lämmitystekniikka, IAQ Kylmätekniikka, IAQ Mittaus- ja tarkastustekniikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuohooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut IAQ Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.01.2017. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus