Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme Pirkanmaalle nuohoojan ammattitutkinnon suorittanutta ja/tai nuohoojan oppisopimuskoulutuksesta kiinnostunutta henkilöä.
Toivomme ajokorttia, perustietokonetaitojen hallintaa, hyvämaineista taustaa ja oma-aloitteista otetta työhön. IV-alan koulutus/ työkokemus eduksi.
Valitettavasti emme pysty vastaamaan puhelimitse tuleviin tiedusteluihin.
Hakemukset osoitteeseen: hakemukset@iaq.fi

Web-osoite: http://www.iaq.fi Työnantaja: IAQ Finland Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. muk. Yhteystiedot: ei puhelintiedusteluja Ilmoitus jätetty: 16.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi IAQ Finland Oy Y-tunnus 2165938-1 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet Suomen Sisäilmamestarit, Helsingin Sisäilmamestarit, Suomen lämmitystekniikka, IAQ Kylmätekniikka, IAQ Mittaus- ja tarkastustekniikka

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

803 977 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

55 958 € 1517 %

Henkilöstö

13 1

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuohooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut IAQ Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus