Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme yritykseemme osaavaa kirvesmiestä vaihteleviin rakennusalan työtehtäviin. Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti sisäviimeistely työt mm. kylpyhuone, huoneisto ja toimitila remontit sekä rivi ja kerrostalo ulko- ja sisäpuoliset maalaustyöt. Edellytämme työntekijältä itsenäistä osaamista edellä mainituissa osa-alueissa, kuitenkin osana hyvää työryhmää. Edellytämme hakijalta: -B- ajokortti (oma auto katsotaan eduksi.) -Sujuvaa suomenkielen taitoa -Reipasta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi I&N Rakennus Oy Y-tunnus 2506499-1 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut I&N Rakennus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus