Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko energinen persoona, joka haluaa puhua hyvinvoinnin puolesta?
Saatat olla etsimämme henkilö!

KCA-Group Oy etsii laadukkaalle hyvinvointikonseptille aktiivisia myyntineuvottelijoita. Iltavuoroon klo: 16.00- 20.00 (myös viikonloput mahdollisia!) Työsuhteen alussa on 4 kuukauden koeaika, jonka jälkeen työsuhde muuttuu vakituiseksi. Tarjoamme sinulle jännittävän ja vastuullisen myyntityön kasvavassa yrityksessä yhä laajentuvalla toimialalla!

FeelShape on hyvinvointi- liikunta ja terveysvalmennus palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitaan edistämään terveyttä- ja hyvinvointia sekä saavuttamaan omat unelmansa.
Palveluihimme sisältyy muun muassa kaikille sopivat laadukkaat yksilölliset nettivalmennukset, sekä yritysvalmennukset, joissa huomio kiinnittyy erityisesti työhyvinvointiin liikunnan ja ravitsemuksen avulla sekä ergonomiaan.

Varmista paikkasi työhaastattelussa & toimi nyt!

Web-osoite: http://www.kcagroup.fi Työnantaja: KCA-Group Oy Sijainti: Käsityökatu 38, 70100 KUOPIO Työajat: iltatyö Työ alkaa: 14.11.2016, Sopimuksen mukaan! Yhteystiedot: Tiedusteluihin vastaa: Rosa Pitkänen / 044-9736724 rosa.pitkanen@kcagroup.fi Hakemukset: rosa.nykanen@kcagroup.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käsityökatu 38, 70100 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hyvinvointineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut KCA-Group Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Käsityökatu 38, 70100 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa