Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinvointialan yrittäjä Etsimme Hyvinvointikeskus Elämänlähteeseen itsenäistä yrittäjää hyvinvoinnin tai vaihtoehtohoitojen alalta. Elämänlähde kokoaa yhteen eri alojen hyvinvoinnin ammattilaisia, joiden työssä näkyy kokonaisvaltaisuus, hyväksyntä, kunnioitus ja läsnäolo. Elämänlähde sijaitsee Tapiolassa Kauppakeskus Heikintorilla. Siihen kuuluu neljä hyvin varusteltua hoitohuonetta sekä ryhmätila. Etsimme sinua, joka - tuot Elämänlähteen kokonaisvaltaiseen palveluvalikoimaan jotakin uutta (esim. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo yrittäjä Espoo kauppiaat ja myymälänhoito Espoo määräaikainen Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito määräaikainen Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hyvinvointialan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinvointikeskus Elämänlähde Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa