Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinkään kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalveluyksikössä on avoinna toistaiseksi voimassa oleva sosiaalityöntekijän virka. Asiakkaina on pääasiassa avomielenterveyspalveluita ja päihdehuollon palveluita tarvitsevia aikuisia. Sosiaalityöntekijältä edellytämme asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä tehtävässä, jossa korostuvat mm. vaikeat elämänhallinnan ongelmat, palvelujen yhteensovittaminen, verkostomainen työskentelytapa ja arviointia ja pitkäaikaista työskentelyä vaativat tilanteet. Arvostamme kehittävää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Hyvinkää sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus