Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme perhe- ja sosiaalipalveluiden toimialalle sosiaaliohjaajaa lastensuojelutyöhön sosiaalipalvelujen tulosalueelle. Tehtävä on vakituinen.

Hyvinkään kaupungin lastensuojelussa sosiaalityö on jaettu avohuoltoon ja sijaishuoltoon. Avohuollon tiimissä tehdään avohuollon asiakkaiden kanssa suunnitelmallista sosiaalityötä. Sijaishuollon tiimissä työskennellään huostaanotettujen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa.

Nyt haussa oleva sosiaaliohjaajan toimi kuuluu avohuollon tiimiin. Avohuollon tiimiin kuuluu kaksi sosiaaliohjaajaa, neljä sosiaalityöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaaliohjaajan toimenkuvaan kuuluu mm. sosiaalityöntekijän työparina toimiminen, sosiaaliohjauksellinen muutostyö lapsen kasvuolojen turvaamiseksi, asiakastapaamiset sekä asiakastyön dokumentointi. Työntekijöillä on käytössään kannettavat tietokoneet, joka mahdollistaa dokumentoinnin ajantasaisena pitämisen. Erityisesti haluamme panostaa lasten ja nuorten omien tapaamisten lisäämiseen sekä läheisverkostojen kartoittamiseen. Työnohjaus on järjestetty.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015/8§) mukainen pätevyys (sosionomi AMK tai sitä vastaava sosiaalialan tutkinto). Hakijalta edellytämme kokemusta lastensuojelutyöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2596,76 e/kk.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimeen valitulla on 4 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6§ 2. mom. mukainen rikosrekisteriote.

Hyvinkää on savuton kaupunki.

Hakemukset kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 4.11.2016 klo 15 mennessä.

Web-osoite: http://www.hyvinkaa.fi Työnantaja: Hyvinkään kaupunki Sijainti: Suutarinkatu 2 C, 05900 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.02.2017, 1.2.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lastensuojelun avohuollon johtava sosiaalityöntekijä Minna Makkonen p. 0400 783 974 minna.makkonen@hyvinkaa.fi ja sijaishuollon johtava sosiaalityöntekijä Päivi Jokinen puh. 040 6744 365 paivi.i.jokinen@hyvinkaa.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118825/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suutarinkatu 2 C, 05900 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaajan työsuhde, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Suutarinkatu 2 C, 05900 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa