Duunitori suosittelee
Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme perhe- ja sosiaalipalveluiden toimialalle sosiaaliohjaajaa lastensuojelutyöhön sosiaalipalvelujen tulosalueelle. Tehtävä on vakituinen. Hyvinkään kaupungin lastensuojelussa sosiaalityö on jaettu avohuoltoon ja sijaishuoltoon. Avohuollon tiimissä tehdään avohuollon asiakkaiden kanssa suunnitelmallista sosiaalityötä. Sijaishuollon tiimissä työskennellään huostaanotettujen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Nyt haussa oleva sosiaaliohjaajan toimi kuuluu avohuollon tiimiin. Avohuollon tiimiin kuuluu kaksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hyvinkää hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Hyvinkää musiikki- ja viihdealan tehtävät Hyvinkää sosiaalityö Hyvinkää lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus