Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Hyvinkään kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelut hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 24.10.2016-29.10.2017. Toimi tulee todennäköisesti vakinaistumaan määräaikaisuuden jälkeen.

Sairaanhoitaja tulee sijoittumaan mielenterveys- ja päihdeyksikköön, joka kattaa monipuoliset aikuisikäisten avomielenterveys- ja päihdehuollon palvelut. Kuluvan vuoden aikana yksikössämme aloitti ns. matalan kynnyksen työryhmä, joka tarjoaa joustavasti arviointi-, ohjaus- ja hoitokontaktia akuuteissa elämäntilannekriiseissä, jotka voivat olla luonteeltaan joko sosiaalisia tai mielenterveyteen ja päihteidenkäyttöön liittyviä. Yksikössämme on 26 työntekijää.

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi oman työn hyvä suunnittelu, organisointikyky, joustavuus ja muutosvalmius ovat edellytyksiä tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sairaanhoitajatutkinnon suorittaneelta edellytetään erikoistumista psykiatriseen sairaanhoitoon ja/tai suuntautumista mielenterveys- tai mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin ja työaika on 37 tuntia viikossa.
Palkkaus määräytyy soveltuvan kunta-alan sopimuksen mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi 31.10.2016 klo 12 mennessä.

Web-osoite: http://www.hyvinkaa.fi Työnantaja: Hyvinkään kaupunki Sijainti: 05800 HYVINKÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 24.10.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mielenterveys- ja päihdepalveluiden esimies Marko Poikolainen, puh. 040 593 1126 tai sairaanhoitaja Seija Mantila, puh. 040 648 6619, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@hyvinkaa.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118565/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 05800 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää , osoitteessa 05800 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa