Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinkään kaupungin sosiaali- ja terveystoimen erikoissairaanhoito ja tukipalvelut hakee aktiiviseen kuntoutuspalveluiden tiimiin osa-aikaista puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, työaika 20 tuntia viikossa. Vastuualueina aikuisten puheterapeuttinen tutkiminen, kuntoutus ja arviointi sekä avovastaanotolla että terveyskeskussairaalan osastoilla (3 kpl). Hyvinkäällä on lisäksi 4 puheterapeuttia, jotka työskentelevät alle kouluikäisten kanssa. Aikuisten kanssa työskentelevän puheterapeutin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Hyvinkää psykologia ja psykiatria Hyvinkää muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus