Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinkään kaupungin sosiaali- ja terveystoimen erikoissairaanhoito ja tukipalvelut hakee aktiiviseen kuntoutuspalveluiden tiimiin osa-aikaista puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, työaika 20 tuntia viikossa. Vastuualueina aikuisten puheterapeuttinen tutkiminen, kuntoutus ja arviointi sekä avovastaanotolla että terveyskeskussairaalan osastoilla (3 kpl). Hyvinkäällä on lisäksi 4 puheterapeuttia, jotka työskentelevät alle kouluikäisten kanssa. Aikuisten kanssa työskentelevän puheterapeutin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Hyvinkää psykologia ja psykiatria Hyvinkää muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa