Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hyvinkään kaupungin sosiaali- ja terveystoimen erikoissairaanhoito ja tukipalvelut hakee aktiiviseen kuntoutuspalveluiden tiimiin osa-aikaista puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, työaika 20 tuntia viikossa.

Vastuualueina aikuisten puheterapeuttinen tutkiminen, kuntoutus ja arviointi sekä avovastaanotolla että terveyskeskussairaalan osastoilla (3 kpl).

Hyvinkäällä on lisäksi 4 puheterapeuttia, jotka työskentelevät alle kouluikäisten kanssa. Aikuisten kanssa työskentelevän puheterapeutin vastaanottotila on samassa paikassa kuin muiden puheterapeuttien tilat. Tiivistä yhteistyötä tehdään Hyvinkään sairaalan erikoissairaanhoidon kanssa.

Käytössä ovat uusimmat tutkimis- ja kuntoutusmateriaalit .
Vastaanottotilat ovat noin 5 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

Arvostamme työkokemuksen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta muuttuvissa olosuhteissa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kelpoisuusvaatimuksena on puheterapeutin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Palkkaus määrittyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan.

Työsuhteeseen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta.

Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi, haku päättyy 28.10.2016 klo 12.

Työsuhde alkaa 14.11.2016 tai sopimuksen mukaan

Tiedustelut ja lisätietoja kuntoutuksen esimies Anne Nuotto, p. 040 484 6583, anne.nuotto@hyvinkaa.fi

Web-osoite: http://www.hyvinkaa.fi Työnantaja: Hyvinkään kaupunki Sijainti: 05800 HYVINKÄÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 14.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut ja lisätietoja kuntoutuksen esimies Anne Nuotto, p. 040 484 6583, anne.nuotto@hyvinkaa.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118091/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 05800 HYVINKÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää , osoitteessa 05800 HYVINKÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa