Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinkään kaupungin perhe- ja sosiaalipalvelut hakee lasten kuntoutuspalveluihin YHTÄ (1) PUHETERAPEUTTIA 28.10.2016 - 9.9.2017 väliselle ajalle, kokopäiväiseen (keskimääräinen yleistyöaika 38,25h/vk), määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää tutkimusta, hoitoa ja kuntouttavaa toimintaa lasten puhe- ja kommunikaatiohäiriöissä sekä moniammatillista yhteistyötä perhepalveluiden eri toimijoiden kanssa. Lasten kuntoutuspalveluissa työskentelee tällä hetkellä 3,5 puheterapeuttia. Työ suunnitellaan yhdessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Hyvinkää psykologia ja psykiatria Hyvinkää muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus