Duunitori suosittelee
Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Junior Front-End Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinkään kaupungin perusturva hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2016 - 30.9.2017 OSA-AIKAISTA (50 %) PSYKOLOGIA, Psykologi sijoittuu mielenterveys- ja päihdepalvelut -yksikköön, joka kattaa monipuoliset aikuisikäisten avomielenterveys- ja päihdehuollon palvelut. Kuluvan vuoden aikana yksikössämme aloitti ns. matalan kynnyksen työryhmä, joka tarjoaa joustavasti arviointi-, ohjaus- ja hoitokontaktia akuuteissa elämäntilannekriiseissä, jotka voivat olla luonteeltaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Hyvinkää psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 05800 - Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus