Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialalle, tekniseen keskukseen, haetaan vakinaiseen työsuhteeseen kuntatekniikan SUUNNITTELIJAA Kuntatekniikan suunnittelijan hakuaikaa jatketaan 21.10.2016 saakka. Aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon ilman erillistä ilmoitusta. Kuntatekniikan suunnittelijan tehtävänä on katusuunnittelu ja vesihuoltoverkoston rakennussuunnittelu sekä suunnitelmiin liittyvä asiakaspalvelu. Tehtäviin voi kuulua aikaisemmasta kokemuksesta riippuen myös kuntatekniikan kohteiden suunnitteluttamista tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuntatekniikan suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus