Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Erityissosiaaliohjaajan virka, Hyvinkään kaupunki Haemme perusturvan toimialalle erityissosiaaliohjaajaa lastensuojelutyöhön sosiaalipalvelujen tulosalueelle. Hyvinkään kaupungin lastensuojelussa sosiaalityö on jaettu avohuoltoon ja sijaishuoltoon. Avohuollon tiimeissä tehdään avohuollon asiakkaiden kanssa suunnitelmallista sosiaalityötä. Sijaishuollon sosiaalityössä työskennellään huostaan otettujen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Nyt haussa oleva erityissosiaaliohjaajan virka kuuluu sijaishuollon tiimiin ja työalueena on jälkihuollon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hyvinkää hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Hyvinkää musiikki- ja viihdealan tehtävät Hyvinkää sosiaalityö Hyvinkää lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityissosiaaliohjaajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa