Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Erityissosiaaliohjaajan virka, Hyvinkään kaupunki Haemme perusturvan toimialalle erityissosiaaliohjaajaa lastensuojelutyöhön sosiaalipalvelujen tulosalueelle. Hyvinkään kaupungin lastensuojelussa sosiaalityö on jaettu avohuoltoon ja sijaishuoltoon. Avohuollon tiimeissä tehdään avohuollon asiakkaiden kanssa suunnitelmallista sosiaalityötä. Sijaishuollon sosiaalityössä työskennellään huostaan otettujen lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Nyt haussa oleva erityissosiaaliohjaajan virka kuuluu sijaishuollon tiimiin ja työalueena on jälkihuollon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hyvinkää hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Hyvinkää musiikki- ja viihdealan tehtävät Hyvinkää sosiaalityö Hyvinkää lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään kaupunki Y-tunnus 0125866-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityissosiaaliohjaajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus