Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyväntekeväisyysvarainhankkijoita Hienon kesän jälkeen meillä on mahdollista tarjota viidelle osa-aikaiselle työtä hyvän asian puolesta. Tässä on mahdollisuus saada lisätuloja eläkkeen, opintotuen tai muun ansion lisäksi. Keräämme varoja jäsenjärjestöillemme virallisella keräyksellä, sekä omalla tukituotemyynnillä. Kaikki varojen hankinta tapahtuu ilman välikäsiä. Työmme toteutetaan puhelimitse, mutta se on luonteeltaan erilaista kuin perusmarkkinointi. Saaduilla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu järjestöjen työpaikat Joensuu osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hyväntekeväisyysvarainhankkija (osa-aikainen), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kansanterveysyhdistys, Joensuu. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus