Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Hyväntekeväisyysvarainhankkijoita

Hienon kesän jälkeen meillä on mahdollista tarjota viidelle osa-aikaiselle työtä hyvän asian puolesta. Tässä on mahdollisuus saada lisätuloja eläkkeen, opintotuen tai muun ansion lisäksi.

Keräämme varoja jäsenjärjestöillemme virallisella keräyksellä, sekä omalla tukituotemyynnillä. Kaikki varojen hankinta tapahtuu ilman välikäsiä. Työmme toteutetaan puhelimitse, mutta se on luonteeltaan erilaista kuin perusmarkkinointi.

Saaduilla varoilla tuetaan lasten terveyttä ja sen tutkimusta, mielenterveystoimintaa, sydäntautien ennaltaehkäisyä, tutkimusta ja hoitoa sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä.

Jäsenjärjestömme ovat:

Lastentautien tutkimussäätiö
Suomen Sydänliitto ry
Suomen Mielenterveysseura ry
Vanhustyön keskusliitto ry

Lisätietoa toiminnastamme löydät osoitteesta www.skty.fi

Sinulta odotamme kiinnostusta yhdistystämme kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan.

Koulutamme kaikki työntekijät ammattilaisten avustuksella, sekä tuemme työntekijöitämme koko työuran ajan. He ovat meille aidosti tärkeitä ja työyhteisön hyvinvointi onkin suurin voimavaramme. Työaikamme ovat joustavat ja pystyt sopimaan ne varmasti omaan elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Ota yhteyttä tai lähetä hakemus!

Jaana Määttänen, myyntipäällikkö
puh: 045 128 3303 tai jaana.maattanen@skty.fi

Katsotaan yhdessä onko tarjoamamme työ sinulle sopiva.

Suomen Kansanterveysyhdistys ry - hyvällä asialla jo vuodesta 1969.

Web-osoite: http://www.skty.fi Työnantaja: Suomen Kansanterveysyhdistys, Joensuu Sijainti: Siltakatu 12 A 7 (4. krs), 80100 JOENSUU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jaana Määttänen, 045 1283303, jaana.maattanen@skty.fi Hakemukset: http://www.skty.fi/rekry Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltakatu 12 A 7 (4. krs), 80100 JOENSUU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hyväntekeväisyysvarainhankkija (osa-aikainen), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kansanterveysyhdistys, Joensuu. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Siltakatu 12 A 7 (4. krs), 80100 JOENSUU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa