Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HYVÄNTEKEVÄISYYSVARAINHANKKIJA Haemme vakituiseen työsuhteeseen kolmea kokoaikaista varainhankkijaa. Keräämme varoja jäsenjärjestöillemme virallisella keräyksellä, sekä omalla tukituotemyynnillä. Työmme toteutetaan puhelimitse, mutta se on luonteeltaan erilaista kuin perusmarkkinointi. Meillä työskentelemällä voit olla mukana tekemässä työtä yhteisen hyvän puolesta! Jäsenjärjestömme ovat: Lastentautien tutkimussäätiö Suomen Sydänliitto ry Suomen Mielenterveysseura ry Vanhustyön keskusliitto ry Koulutamme kaikki ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu järjestöjen työpaikat Joensuu myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt järjestöjen työpaikat Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hyväntekeväisyysvarainhankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Kansanterveysyhdistys, Joensuu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa