Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme.

Kouluttajan tehtäviin kuuluvat opettaminen valmistavassa koulutuksessa, työssäoppimisen ohjaaminen, tarvittaessa tutkintosuorituksissa opettajaedustajana toimiminen ja alan kehittäminen yhdessä työelämän kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää vankkaa ja monipuolista puhdistuspalvelualan työkokemusta. Aikuiskoulutuksen tuntemus, kokemus maahanmuuttajakoulutuksista ja/tai maahanmuuttajien kanssa työskentelystä sekä näyttötutkintomestarikoulutus katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää tietotekniikkaosaamista ja kykyä itsenäiseen työhön. Etsimme kahta kouluttajaa; toista kokopäivätyöhön ja toista toimimaan tuntikouluttajana.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika.
Ensisijaisena toimipisteenä on Järvenpää, lisäksi työssäkäyntialueena voivat olla kaikki Hyrian toimipisteet.

Web-osoite: http://hyria.fi Työnantaja: Hyria koulutus Oy Sijainti: Asema-aukio 4, 04400 JÄRVENPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, 14.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juhani Remes, koulutuspäällikkö, puh. 050 564 2676, sähköposti: juhani.remes@hyria.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HYR-08-29-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asema-aukio 4, 04400 JÄRVENPÄÄ

Yritystiedot

Toiminimi Hyria koulutus Oy Y-tunnus 2250205-2 Toimiala Koulutusta palveleva toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

37 981 836 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 211 278 € 32 %

Henkilöstö

407 11

Liikevoitto-%

6 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhdistuspalvelualan kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Hyria koulutus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Asema-aukio 4, 04400 JÄRVENPÄÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa