Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme. Kouluttajan tehtäviin kuuluvat opettaminen valmistavassa koulutuksessa, työssäoppimisen ohjaaminen, tarvittaessa tutkintosuorituksissa opettajaedustajana toimiminen ja alan kehittäminen yhdessä työelämän kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää vankkaa ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyria koulutus Oy Y-tunnus 2250205-2 Toimiala Koulutusta palveleva toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhdistuspalvelualan kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Hyria koulutus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus