Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mukava työyhteisö, kiinnostavat tuotteet, hyvä palkka, työaika arkisin 9-16 ja siisti sisätyö. - Jos haluat työpaikaltasi näitä asioita, niin meillä on tarjolla paikka sinulle! Yritysmyynti on toki sopivan haastavaa ja siinä on opettelemista, mutta sinnikkäänä ihmisenä tiedät, että tästä myös palkitaan, Meillä palkitaan rahalla, Tässäkin kuussa on jo päästy yli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyntialan tehtävät Lahti myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hygienialinkki.com Oy Y-tunnus 2313269-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet SP Pro Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, FireOver- Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hygienialinkki.com Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus