Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mukava työyhteisö, kiinnostavat tuotteet, hyvä palkka, työaika arkisin 9-16 ja siisti sisätyö. - Jos haluat työpaikaltasi näitä asioita, niin meillä on tarjolla paikka sinulle! Yritysmyynti on toki sopivan haastavaa ja siinä on opettelemista, mutta sinnikkäänä ihmisenä tiedät, että tästä myös palkitaan, Meillä palkitaan rahalla, Tässäkin kuussa on jo päästy yli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyntialan tehtävät Lahti myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hygienialinkki.com Oy Y-tunnus 2313269-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet SP Pro Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, FireOver- Tekninen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Hygienialinkki.com Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus