Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme hygieniahoitajaa Eksoten Etelä-Karjalan keskussairaalan Infektioyksikön toimeen.

Tehtävänäsi tulee olemaan pääosin keskussairaalan konservatiivisten osastojen ja yksiköiden hygieniatyö. Olet kuitenkin valmis laaja-alaiseen työhön niin keskussairaalassa kuin koko Eksoten alueella.

Hygieniahoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti) ja oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Tehtävä edellyttää hoitotyön käytännön työkokemusta. Suomen Sairaalahygieniayhdistyksen hyväksymä hygieniahoitajan koulutus katsotaan merkittäväksi eduksi toimea täytettäessä.
Toimeen voidaan valita myös sairaalahygieniatyöhön osallistunut henkilö, joka on valmis lisäkouluttautumaan varsinaisen hygieniahoitajan tehtäviin.

Hygieniahoitajana toimit hoitotyön osalta asiantuntijana sairaalahygieniaan liittyvissä kysymyksissä sekä koordinoit sairaalassa tapahtuvaa hygieniatoimintaa yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa.

Sinulla tulee olla halukkuutta jatkuvaan kouluttautumiseen sekä kykyä ja osaamista terveydenhuollon ammattilaisten vaativaan kouluttamiseen. Tehtävään kuuluu olennaisesti erilaisten tietokoneohjelmien käyttö.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn osana Eksoten uudentyyppistä sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatiota ja sen aktiivista Infektioyksikköä. Eksoten Infektioyksikkö on Eksoten sairaalapalveluiden alainen toimintayksikkö jossa toimii kaksi infektiolääkäriä ja kolme hygieniahoitajaa. Infektioyksiköllä on oma sihteeri. Hygieniahoitajien esimiehenä toimii infektioylilääkäri.

Eksote on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.eksote.fi Työnantaja: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Sijainti: 53130 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.12.2016 Yhteystiedot: Infektioylilääkäri Pekka Suomalainen, puh. 044 791 5238 ja hygieniahoitaja Kaija Nikunen, puh. 044 791 4766 etunimi.sukunimi@eksote.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/116458/fi_FI Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53130 LAPPEENRANTA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hygieniahoitaja, Infektioyksikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53130 - Lappeenranta , osoitteessa 53130 LAPPEENRANTA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa