Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Beana Laponia on uusi pieni ja rennon tyylikäs täyden palvelun hotelli ja lomakohde. Tarjoamme yksilöllistä palvelua, arktisia aktiviteetteja sekä korkeatasoista majoitusta pääosin ulkomaisille asiakkaillemme. Erähenkinen koiravaljakoilla teemoitettu boutique hotellimme on tarkoitettu vain aikuisille. Haemme työntekijöitä vastaanottoon. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu myös vastaanoton yhteydessä olevan drinkkibaarin hoitaminen, tarjoilu, aamiainen sekä satunnaisesti myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Rovaniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huskypoint Oy Y-tunnus 0887562-9 Toimiala Muualla luokittelematon huvi- ja virkistystoiminta Rinnakkaistoiminimet Ylläs-Husky, Arctic Checkpoint, Arctic Husky, Santa's Huskies, Beana Laponia Inn

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, hotelli, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Huskypoint Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus