Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Beana Laponia on uusi pieni ja rennon tyylikäs täyden palvelun hotelli ja lomakohde. Tarjoamme yksilöllistä palvelua, arktisia aktiviteetteja sekä korkeatasoista majoitusta pääosin ulkomaisille asiakkaillemme. Erähenkinen koiravaljakoilla teemoitettu boutique hotellimme on tarkoitettu vain aikuisille. Haemme työntekijöitä vastaanottoon. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu myös vastaanoton yhteydessä olevan drinkkibaarin hoitaminen, tarjoilu, aamiainen sekä satunnaisesti myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Rovaniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Rovaniemi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Huskypoint Oy Y-tunnus 0887562-9 Toimiala Muualla luokittelematon huvi- ja virkistystoiminta Rinnakkaistoiminimet Ylläs-Husky, Arctic Checkpoint, Arctic Husky, Santa's Huskies, Beana Laponia Inn

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, hotelli, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Huskypoint Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa