Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Beana Laponia on uusi pieni ja rennon tyylikäs täyden palvelun hotelli ja lomakohde. Tarjoamme yksilöllistä palvelua, arktisia aktiviteetteja sekä korkeatasoista majoitusta pääosin ulkomaisille asiakkaillemme. Erähenkinen koiravaljakoilla teemoitettu boutique hotellimme on tarkoitettu vain aikuisille.
Haemme työntekijöitä vastaanottoon. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu myös vastaanoton yhteydessä olevan drinkkibaarin hoitaminen, tarjoilu, aamiainen sekä satunnaisesti myös tilojen siivoaminen. Työ on vuorotyötä.
Edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa, anniskelusta vastaavan pätevyyttä, kykyä saada asiakkaat viihtymään sekä ymmärrystä pienen yksikön vaatimasta joustavuudesta kuten myös sen tarjoamista mahdollisuuksista.
Beana Laponia sijaitsee ihanasti piilossa, Meltauksen kylän lähellä. Rovaniemelle ajaa kolmessa vartissa ja Leville reilussa tunnissa.
otamme huomioon myös osa-aikaista/opiskelijalle sopivaa työsuhdetta hakevat
Laitathan hakemuksen mahdollisimman pikaisesti info@huskypoint.fi

Web-osoite: http://beanalaponia.com Työnantaja: Huskypoint Oy Sijainti: Lumitassuntie 53, 97340 MELTAUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Malla Holck, Puh: 0400-790096, 0400-790096, info@huskypoint.fi Hakemukset: info@huskypoint.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lumitassuntie 53, 97340 MELTAUS

Yritystiedot

Toiminimi Huskypoint Oy Y-tunnus 0887562-9 Toimiala Muualla luokittelematon huvi- ja virkistystoiminta Rinnakkaistoiminimet Ylläs-Husky, Arctic Checkpoint, Arctic Husky, Santa's Huskies, Beana Laponia Inn

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

633 000 € 19 %

Liiketoiminnan tulos

93 000 € 22 %

Henkilöstö

12 12

Liikevoitto-%

15 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaanottovirkailija, hotelli, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Huskypoint Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Lumitassuntie 53, 97340 MELTAUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa