Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka hoitaa mm. HUS:n rakennuttamiseen, kiinteistöjen ylläpitoon, turvallisuuteen ja palvelussuhdeasuntoihin liittyviä tehtäviä. Lisätietoja kotisivuiltamme www.hus-kiinteistot.fi. TURVALLISUUSVALVOJA HUS - Kiinteistöt Oy / Turvapalvelut hakee vartijoita vakituiseen työsuhteeseen 1.11. alkaen. Työtehtäviin kuuluvat vaativat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät. Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HUS-Kiinteistöt Oy Y-tunnus 0821653-5 Toimiala Rakennuttaminen ja rakennushankkeiden kehittäminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Turvallisuusvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut HUS-Kiinteistöt Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lincoln Township . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa