Banner Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Työpaikkakuvaus

HALUATKO ILAHDUTTAA TYÖKSESI?

Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa se onnistuu! Jos olet toimeen tarttuva ilon lähettiläs, jolla asiakaspalveluasenne säilyy läpi kauden eikä hymy hyydy sateisenakaan päivänä, olet juuri sopiva henkilö osaavaan hupimestarijoukkoomme.

Odotamme sinun olevan iloinen, aikaansaava ja nauttivan työskentelystä ihmisten kanssa. Ymmärrät myös, että myyminen on hyvää asiakaspalvelua. Menestyminen työssä edellyttää sitkeyttä, sillä työpäivät saattavat olla pitkiäkin. Useimmissa työtehtävissämme edellytetään täysi-ikäisyyttä, mutta yläikärajaa ei ole. Työssäsi suomen kieli on välttämättömyys ja muusta kielitaidosta on etua.

Tarjoamme sinulle elämyksellisen työn ja mukavat työkaverit ainutlaatuisessa ympäristössä. Saat mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta Suomen suosituimmassa matkailukohteessa, jossa käy yli miljoona asiakasta vuodessa. Työskentelemme lastensuojelun hyväksi, joten sinullakin on mahdollisuus tehdä kanssamme hyvää.

Kesäkautemme alkaa 28.4.2017 ja huipentuu kauden päättävään Valokarnevaaliin 22.10.2017. Haemme kausityöntekijöitä 2-6 kuukautta kestäviin työsuhteisiin huvipuiston eri tehtäviin. Hupimestarin tehtäviä ovat mm. lipunmyyjä, pelimyyjä, kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä, järjestyksenvalvoja, laitetyöntekijä, puutarhatyöntekijä ja siistijä.

Haku aukeaa 9.1.2017! Tutustu tehtäviin ja täytä hakemus 29.1.2017 mennessä osoitteessa:

http://www.linnanmaki.fi/rekrytointi

Työnantaja: Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki Sijainti: Tivolikuja 1, Helsinki, Finland Ilmoitus jätetty: 19.12.2016 Haku päättyy: 29.01.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tivolikuja 1, Helsinki, Finland


Tämä työpaikka, Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.12.2016 ja sen on julkaissut Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki , osoitteessa Tivolikuja 1, Helsinki, Finland .