Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Assemblin Automation Oy hakee Pääkaupunkiseudulle rakennusautomaation huoltopalveluihin vakituiseen työsuhteeseen Huoltoteknikkoja tai huoltoinsinöörejä.

Haemme oma-aloitteista ja työhön sitoutuvaa osaajaa rakennusautomaation huolto- ja ylläpitotehtäviin. Edellytämme sinulta käytännön osaamista LVI-prosesseista ja säätölaitteista sekä aikaisempaa työkokemusta rakennusautomaatiolaitteiden huoltotöistä. Perustaidot tietokoneen käytöstä ja voimassaoleva työturvallisuuskortti on etu. Ajokortin sekä oman auton omaavana henkilönä tunnet pääkaupunkiseutua. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne sekä halua oppia ja kehittyä työssä. Lisäksi toivomme suomen kielen taitoa.

Työtä tehdään yksin ja tiimityönä 10 henkilön huoltotiimissä, joten sinulla on hyvät valmiudet ratkaista ongelmia ja korjata erilaisia vikoja yhdessä eri ammattilaisten kanssa. Työ on asiakaspalvelutyötä, jota tehdään asiakkaiden tiloissa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluhenkisyys auttavat tehtävässä suoriutumisessa. Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn mukavassa työyhteisössä. Työaika on 37,5 h/viikko. Palkan lisäksi tarjoamme erilaisia työntekoon liittyviä kannustimia ja työhyvinvointiin liittyviä etuja.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan töihin pikaisesti, sillä tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Web-osoite: http://www.amiko.fi Työnantaja: Amiko Vantaa Oy Sijainti: 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä. Yhteystiedot: www.amiko.fi Hakemukset: http://amiko.likeit.fi/apply/3547418 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00390 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko/huoltoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki , osoitteessa 00390 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa