Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Huoltoteknikko Kinnula-Perho-Reisjärvi alueelle

DeLaval on maailman johtava karjatalouskoneiden ja laitteiden toimittaja. Yhtiö on ympäristöstä vastuunsa kantava, huipputeknologisista tuotteistaan ja osaavasta henkilöstöstään tunnettu dynaaminen yritys. Olemme toimineet Suomessa jo 90 vuotta ja liikevaihtomme on n. 34 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa meillä on Suomessa 140.

Vahvistamme huoltokapasiteettia Kinnula-Perho-Reisjärvi alueelle

DeLaval-huoltoteknikkona tehtäviisi kuuluvat DeLaval-laitteiden määräaikaishuolto-, korjaus- ja asennustehtävät alueesi maitotiloilla. Myyt myös aktiivisesti kulutustarvikkeita maitotilojen tarpeisiin. Toiminta-alueesi on Kinnula-Perho-Reisjärvi alueella ja käytössäsi on DeLaval-huoltoauto.

Edellytämme huoltoteknikolta sähkö- ja tietotekniikan osaamista.

Perehdytämme sekä koulutamme sinut huoltoteknikon tehtävään. Lisäksi jatkuva koulutusohjelmamme pitää ammattitaitosi ajan tasalla.

Web-osoite: http://www.delaval.fi Työnantaja: Oy DeLaval Ab Sijainti: 85900 REISJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antavat: Huoltopäällikkö Kari Tikka 040-356 8681 ja Pekka Heinikoski 0400-702 641. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi 4.11.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@delaval.com . Viestiin merkki: "Huoltoteknikko/ Kinnula-Perho-Reisjärvi". Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 85900 REISJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Oy DeLaval Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85900 - Reisjärvi , osoitteessa 85900 REISJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa