Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltoteknikko Kinnula-Perho-Reisjärvi alueelle DeLaval on maailman johtava karjatalouskoneiden ja laitteiden toimittaja. Yhtiö on ympäristöstä vastuunsa kantava, huipputeknologisista tuotteistaan ja osaavasta henkilöstöstään tunnettu dynaaminen yritys. Olemme toimineet Suomessa jo 90 vuotta ja liikevaihtomme on n. 34 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa meillä on Suomessa 140. Vahvistamme huoltokapasiteettia Kinnula-Perho-Reisjärvi alueelle DeLaval-huoltoteknikkona tehtäviisi kuuluvat DeLaval-laitteiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Reisjärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Oy DeLaval Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85900 - Reisjärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus