Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lempäälän Autopalvelu on osa kotimaista Fixus-ketjua. Meiltä saat tarvitsemasi autokorjaamon ja autohuollon palvelut aina tuulilasin vaihtoa myöten.

Lempäälän Autopalvelu etsii joustavaa, ammattitaitoista huoltoneuvojaa työnvastaanottoon ja varaosamyyntiin. Huoltoneuvojan tehtävään kuuluu mm. asiakaspalvelua, myyntiä, tarjousten tekemistä, huoltoon tulevien töiden vastaanottamista, töiden aikatauluttamista ja luovuttamista sekä varaosatilausten tekemistä.

Edellytetään aikaisempaa kokemusta alalta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

www.lempaalanautopalvelu.fi

Web-osoite: http://hartus.fi Työnantaja: Hartus Yhtiöt Oy Sijainti: Manttaalitie 4, 37500 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sop.mukaan Yhteystiedot: Hartus Teemu 0400-620821, teemu@hartus.fi Hakemukset: teemu@hartus.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Manttaalitie 4, 37500 LEMPÄÄLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hartus Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä , osoitteessa Manttaalitie 4, 37500 LEMPÄÄLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa