Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lempäälän Autopalvelu on osa kotimaista Fixus-ketjua. Meiltä saat tarvitsemasi autokorjaamon ja autohuollon palvelut aina tuulilasin vaihtoa myöten. Lempäälän Autopalvelu etsii joustavaa, ammattitaitoista huoltoneuvojaa työnvastaanottoon ja varaosamyyntiin. Huoltoneuvojan tehtävään kuuluu mm. asiakaspalvelua, myyntiä, tarjousten tekemistä, huoltoon tulevien töiden vastaanottamista, töiden aikatauluttamista ja luovuttamista sekä varaosatilausten tekemistä. Edellytetään aikaisempaa kokemusta alalta. Paikka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lempäälä asiakasneuvonta Lempäälä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hartus Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus