Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lempäälän Autopalvelu on osa kotimaista Fixus-ketjua. Meiltä saat tarvitsemasi autokorjaamon ja autohuollon palvelut aina tuulilasin vaihtoa myöten. Lempäälän Autopalvelu etsii joustavaa, ammattitaitoista huoltoneuvojaa työnvastaanottoon ja varaosamyyntiin. Huoltoneuvojan tehtävään kuuluu mm. asiakaspalvelua, myyntiä, tarjousten tekemistä, huoltoon tulevien töiden vastaanottamista, töiden aikatauluttamista ja luovuttamista sekä varaosatilausten tekemistä. Edellytetään aikaisempaa kokemusta alalta. Paikka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Lempäälä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lempäälä asiakasneuvonta kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lempäälä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Hartus Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa