Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Oletko kiinnostunut laite- ja mittaustekniikasta? Motivoidutko asioihin perehtymisestä ja ongelmanratkaisusta?

Haemme ilmansuojeluyksikköön

huoltoinsinööriä/huoltomestaria

ilmanlaadun mittaustehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua Suomen laajimman ja monipuolisimman ilmanlaadun seurantaverkon ylläpitoon ja kehittämiseen osana tiimiä.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

-ilmanlaadun mittalaitteiden ylläpitoa ja kalibrointia
-mittalaitteiden huoltoa ja korjausta
-uusien tekniikoiden ja mittausmenetelmien käyttöönottoa
-tiedonkeruujärjestelmän toiminnan varmistamista
-näytekeräimien ylläpitoa ja näytteiden käsittelyä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä mittaus- ja laitetekniikan tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää hyviä IT-valmiuksia sekä B-ajokorttia. Lisäksi arvostamme huolellisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä kiinnostusta ympäristöasioihin.

Meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, asiantuntevan organisaation tuen ja mukavan työskentely-ympäristön hyvien kulkuyhteyksien äärellä Pasilassa.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan, tehtävien vaativuuteen perustuvan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat mittausinsinööri Anssi Julkunen, puh. 040 080 7992, anssi.julkunen(at)hsy.fi, ja yksikön päällikkö Tarja Koskentalo, puh. 045 657 7719, tarja.koskentalo(at)hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.10.2016 klo 15.00 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6eb75944

Web-osoite: http://www.hsy.fi Työnantaja: Helsingin seudun ympäristöpalvelut-kuntayhtymä HSY Sijainti: Asemapäällikönkatu 8, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat mittausinsinööri Anssi Julkunen, puh. 040 080 7992, anssi.julkunen(at)hsy.fi, ja yksikön päällikkö Tarja Koskentalo, puh. 045 657 7719, tarja.koskentalo(at)hsy.fi. Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6eb75944 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemapäällikönkatu 8, 00520 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoinsinööri / huoltomestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin seudun ympäristöpalvelut-kuntayhtymä HSY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Asemapäällikönkatu 8, 00520 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa