Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee runsaat 750 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi Oletko kiinnostunut laite- ja mittaustekniikasta? Motivoidutko asioihin perehtymisestä ja ongelmanratkaisusta? Haemme ilmansuojeluyksikköön huoltoinsinööriä/huoltomestaria ilmanlaadun mittaustehtäviin. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki isännöinti ja kiinteistöhoito Asennus, huolto ja puhtaanapito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoinsinööri / huoltomestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin seudun ympäristöpalvelut-kuntayhtymä HSY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa