Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä.

Paineilmaosaston liikevaihto on n. 10 milj. euroa ja henkilöstön määrä 35. Paineilman tuottoon tarjolla on markkinoiden laajin tuotevalikoima. Osasto on edelläkävijä paineilmapalveluiden kehittämisessä ja myös monet pörssiyritykset luottavat sen palveluihin. Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys palkitsi Sarlinin paineilmapalvelut vuoden 2012 ratkaisutoimittaja-palkinnolla. Asiakkaita palvelee maan kattava myynti- ja huoltoverkosto.

Haemme vahvistusta Etelä-Suomen alueelle paineilmajärjestelmien kunnossapito- ja asennustehtäviin

HUOLTOASENTAJA

Tehtävässä hoidat itsenäisesti asiakkaidemme paineilmakompressorien ja jälkikäsittelylaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustöitä.

Edellytämme Sinulta kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta, matkustusvalmiutta, hyvää asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta. Arvostamme pneumatiikan, automaatio-, kylmälaite- tai sähkötekniikan tuntemusta, järjestelmällisyyttä ja englannin kielen taitoa. Omaat hyvät tietotekniset perustaidot.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut. Toimipaikkasi on Vantaalla.

Web-osoite: http://www.sarlin.com Työnantaja: Sarlin Oy Ab Sijainti: 01610 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat huoltopäällikkö Jiri Viholainen puh. 010 550 4549 ja huollon työnjohtaja Kari Husu puh. 010 550 4539. Yhteydenotot puhelimitse klo 13-15 välisenä aikana Hakemukset: Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoiveesi 30.10.2016 mennessä osoitteeseen jiri.viholainen@sarlin.com. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01610 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Sarlin Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01610 - Vantaa , osoitteessa 01610 VANTAA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa