Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 800 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

Haemme pääkaupunkiseudulle

HUOLTOASENTAJIA

vahvistamaan paikallista huolto-organisaatiotamme. Työtehtäviisi kuuluvat ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt asiakkaidemme keittiöissä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
- sähköasentajan koulutusta ja työkokemusta laitehuollosta
- jäähdytystekniikan osaaminen katsotaan eduksesi
- ajokorttia ja valmiutta liikkuvaan työhön
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja yhteistyökykyä
- joustavuutta ja intoa oppia uutta

Tarjoamme jatkuvan koulutuksen uusimman laiteteknologian saloihin sekä monipuolisen työkentän mukavien asiakkaiden parissa.

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan ryhmäämme iloisten ihmisten pariin. Tarjoamme sinulle ison talon etujen lisäksi keskeisen näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen.

Web-osoite: http://www.metos.com Työnantaja: Metos Oy Ab Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Timo Lehikoinen, 0204 39 4315. Tiedustelut arkisin klo 9.00-14. Hakemukset: http://hurmos.fi/ILM1147 Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Metos Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa