Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HAEMME KIINTEISTÖPALVELUIHIN KUOPIOON

Huoltoasentajaa
 
Työskentelet Servican sopimuskohteissa ja toimenkuvaasi kuuluu pääasiassa ilmanvaihtoon liittyvät mittaus-, säätö- ja seurantatyöt. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän nuorekkaassa työyhteisössä.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta LVI- tai sähkö/automaatiotekniikan alalta sekä vahvaa osaamista ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöstä, huoltotoiminnasta ja korjaamisesta. Tehtävän hoitamisessa edellytetään kiinteistöautomaatiotekniikan tuntemusta, atk-osaamista, B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme valmiutta osallistua päivystykseen, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisukykyä.
Tehtävän tarkemmat tiedot ja hakulomake saatavissa Kuntarekry.fi -palvelusta työavaimella 117160.
Hakuaika päättyy 31.10.2016.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin klo 8–15 yksikön esimies Mikko Siikström p. 044 4260 245 tai mikko.siikstrom@servica.fi.

Servica tarjoaa parhaat tukipalvelut. Servica tuottaa omistajilleen Kuopion kaupungille ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirille ruokapalvelut, laitos- ja välinehuollon palvelut sekä kiinteistö- ja logistiikkapalvelut. Servicassa työskentelee noin 1200 ammattihenkilöä. Vuoden 2016 liikevaihdoksi arvioidaan 77 M€. Lisätietoja www.servica.fi.

Työnantaja: Servica Sijainti: Leväsentie 3, 70700, Kuopio, Suomi Yhteystiedot: Mikko Siikström, mikko.siikstrom@servica.fi, 044 4260 245 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leväsentie 3, 70700, Kuopio, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Servica. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Leväsentie 3, 70700, Kuopio, Suomi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa