Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy Atlas Copco Louhintatekniikka Ab hakee palvelukseensa HUOLTOASENTAJAA Kittilän kaivoksen toimipisteeseen. Tehtäviisi kuuluvat Atlas Copcon maanalaisen louhintakaluston huolto ja kunnossapito. Odotamme sinulta innokasta, tarkkaa ja vastuullista otetta! Lisäksi työssä tarvitaan teknistä koulutustaustaa (esim. sähkö, hydraulijärjestelmät tai väyläohjaus) sekä kokemusta raskaskonekorjauksista. Työ on itsenäistä ja edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta. Englannin kielen taito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kittilä asennus, huolto ja puhtaanapito Kittilä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Atlas Copco Louhintatekniikka Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kittilä .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus