Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oy Atlas Copco Louhintatekniikka Ab hakee palvelukseensa HUOLTOASENTAJAA Kittilän kaivoksen toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat Atlas Copcon maanalaisen louhintakaluston huolto ja kunnossapito.

Odotamme sinulta innokasta, tarkkaa ja vastuullista otetta! Lisäksi työssä tarvitaan teknistä koulutustaustaa (esim. sähkö, hydraulijärjestelmät tai väyläohjaus) sekä kokemusta raskaskonekorjauksista. Työ on itsenäistä ja edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijöillemme vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yhtiössä, markkinajohtajatuotteet, monipuolisen työnkuvan, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla.

Web-osoite: http://www.atlascopco.fi Työnantaja: Oy Atlas Copco Louhintatekniikka Ab Sijainti: Pokantie 541, 99250 KIISTALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Pohjois-Suomen huoltopäällikkö Harri Alalahti, p. 020 718 9339. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 30.10.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sanna.immonen@fi.atlascopco.com. Merkitse otsikkokenttään tunnus Kittilä/huoltoasentaja. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pokantie 541, 99250 KIISTALA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Atlas Copco Louhintatekniikka Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä , osoitteessa Pokantie 541, 99250 KIISTALA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa