Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme huoltoaseman kassamyyjää Poriin. Työnkuvaan kuuluu kahvilan ja myymälän kassatyö ja asiakaspalvelu. Kahvila- ja pikaruokatuotteiden valmistus sekä veikkauksen online-myynti.

Odotamme valittavalta tekijältä positiivista palveluasennetta ja vastuullisuutta eri tehtävien hoitamisessa. Hygieniapassi sekä alkoholipassi katsotaan eduksi. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteinen.

----------------------------------------------------------------------------------
Partners Help Satakunta Oy / HR Sata Henkilöstötalo on Satakunnassa toimiva yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yrityksille ja työnhakijoille. Pääasialliset palvelutuotteemme ovat rekrytointi, henkilöstön vuokraus sekä ulkoistamispalvelu. Vastuullisena toimijana noudatamme työnmarkkinoita säätelevää lainsäädäntöä ja asetuksia. Maksamme työntekijöille vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Huolehdimme myös asiakasyritystemme työnantajakuvasta eri toimeksiantojen yhteydessä.

Web-osoite: http://www.hrsata.fi Työnantaja: HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy Sijainti: 28600 PORI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti sopivan löydyttyä (lokakuu 2016) Yhteystiedot: Mikko Virtanen, puh. 044 372 3200, mikko.virtanen@hrsata.fi Hakemukset: http://www.hrsata.fi/avoimet-tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28600 PORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoaseman kassamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28600 - Pori , osoitteessa 28600 PORI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa